Unmatched service, every moment of the day!

Soorten privéjets

Onze soorten privéjets uitgelicht

In de wereld van privéjet reizen is er een overvloed aan keuzes als het gaat om het selecteren van het perfecte vliegtuig voor uw reisbehoeften. Wij begrijpen dat elke reis uniek is, daarom bieden wij een breed scala aan privéjets aan die variëren in grootte, capaciteit en prestaties. Zo is er altijd een privéjet voor elke gelegenheid die voldoet aan uw wensen. Wij vertellen u graag meer over onze vloot tijdens een kopje koffie. Hier lichten we alvast een aantal verschillende soorten privéjets uit van onze uitgebreide vloot.

Onze vloot Turboprop Large jet Embraer Legacy

Turboprop

Deze vliegtuigen zijn bij uitstek geschikt voor kortere afstanden en hebben als groot voordeel dat ze kunnen landen op korte landingsbanen. Ze zijn ideaal voor regionale reizen en bieden efficiëntie en flexibiliteit. Met hun capaciteit om snel op te stijgen en te landen, kunnen ze u naar afgelegen bestemmingen brengen die niet altijd toegankelijk zijn voor grotere vliegtuigen. Perfect voor tripjes naar St. Tropez (La Mole) of Mannheim.

Light Jet

De Light Jets zijn de kleinste privéjets die worden aangedreven door straalmotoren. Ze bieden een perfecte balans tussen snelheid, efficiëntie en comfort. Met hun vermogen om gebruik te maken van korte landingsbanen, zijn ze ideaal voor zowel zakelijke reizigers als kleine groepen die naar bestemmingen vliegen binnen een beperkt bereik. Ze bieden plaats aan maximaal 4 passagiers, waardoor ze perfect zijn voor intieme reizen. Typische vluchten voor de Light Jet zijn Londen of Milaan.

Small Jet

De Small Jets bieden plaats aan 4 tot 8 passagiers en zijn een ideale keuze voor meerdere personen of reizigers die iets meer ruimte en comfort willen. Deze vliegtuigen hebben een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en kunnen non-stop bestemmingen op het Europese continent bereiken. Met hun veelzijdigheid en bereik zijn ze geschikt voor zowel zakelijke reizen als vakantievluchten.

(Super) Mid Sized Jet

Als u op zoek bent naar meer ruimte en comfort, zijn de Mid Sized Jets de perfecte keuze. Met een cabine op stahoogte van ongeveer 1,78 meter en een capaciteit voor maximaal 8 / 9 passagiers, bieden ze een optimale ervaring van comfort en luxe. Deze vliegtuigen zijn geschikt voor vluchten tot zo’n 5 uur en kunnen een breed scala aan bestemmingen bereiken.

Large Jet

De Large Jets bieden een ongeëvenaard niveau van luxe en comfort. Deze wide-bodyvliegtuigen zijn uitgerust met alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen, inclusief bedden aan boord. Ze hebben een intercontinentaal bereik en zijn ideaal voor langeafstandsvluchten waarbij comfort en stijl essentieel zijn.

 

Naast deze vliegtuigen bieden wij ook een scala aan andere opties, zoals Regional Aircraft voor groepsreizen, Airliners voor grote groepen, Ambulancevliegtuigen voor medische repatriëring en vrachtvliegtuigen voor het vervoeren van vracht van elk formaat.

Of u nu op zoek bent naar snelheid, flexibiliteit, luxe of capaciteit, bij Global Aviation hebben we het perfecte vliegtuig dat aansluit bij uw behoeften. Onze uitgebreide vloot biedt op maat gemaakte oplossingen voor elke reis, of het nu gaat om zakenreizen, vakanties, groepsreizen of medische noodgevallen. Laat ons uw reiservaring naar nieuwe hoogten tillen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Unmatched service, every moment of the day!

All airlines, worldwide, reachable with one phone number